Ukáž príbeh svojho zboru počas karantény

Výzva pre spevácke zbory. Napíšte nám ako ste so svojím zborom prekonali pandémiu.

Pandémia koronavírusu zasiahla všetky zložky kultúry, spevácke zbory nevynímajúc. Zrušené nácviky i festivaly, odrieknuté koncerty a zájazdy. To bola realita, ktorej spevácke zbory museli čeliť kvôli nebezpečenstvu nákazy. Napriek tomu, že sa zboristi nemohli stretnúť spoločne na nácvikoch, mnohí z nich si predsalen našli spôsob ako si zaspievať. Vznikli skvelé virtuálne nahrávky zborov, záznamy z online nácvikov či vtipné fotografie spevákov s rúškami.

Napíšte nám

A čo vy? Boli ste so svojím zborom počas karantény v kontakte? Mali ste online nácviky alebo ste komunikovali len písomne? Nahrali ste nejaké virtuálne video? Napíšte nám o svojej skúsenosti! Pošlite nám link na video, fotografiu z online nácviku, vtipnú komunikáciu či len krátky komentár o tom, ako ste počas karantény pracovali so svojím zborom. Vaše odpovede potom zahrnieme do špeciálneho článku, ktorý sa bude venovať situácii speváckych zborov počas pandémie koronavírusu.

Svoje skúsenosti a všetky ostatné materiály nám môžete posielať do 10. júna 2020 na adresu info@satb.sk.

Do emailu napíšte meno speváckeho zboru a krátky popis situácie, počas ktorej daná fotografie, video či konverzácia vznikli.
SATB.SK je aktuálne jediný webový portál, ktorý sa venuje propagácii zborového spevu a týmto spôsobom chce zmapovať situáciu speváckych zborov počas pandémie koronavírusu.
Vypočujte si skladbu Kiss from a Rose v podaní slovenského speváckeho zboru Vocalatté, ktorú speváci zboru nahrali počas karantény.

Pripravil: satb.sk
Foto: ilustračné
PRIDAJ KOMENTÁR