Koncertujte v Číne!

Spevácke zbory majú jedinečnú možnosť zažiť koncertné turné v Číne. 


Medzinárodná federácia pre zborovú hudbu (IFCM) sa spojila s partnermi v Číne. Spoločne ponúkajú speváckym zborom
z celého sveta príležitosť výhodne koncertovať v rámci troch medzinárodných festivalov. Spevácke zbory sa prihlásia a následne organizátori vyberú najlepšie zbory, ktoré pozvú na zborové festivaly v Číne, konkrétne:

  • 15. Čínsky medzinárodný zborový festival, Peking (23 – 29. júla 2020)
  • Medzinárodný zborový festival ľudových piesni a Hlasová konferencia IFCM, Kaili (31. – 4. augusta 2020)
  • Medzinárodný zborový týždeň Čína – Vnútorné Mongolsko, Hohhot (6 – 9. augusta 2020)

Záujemcovia o koncerty sa môžu prihlásiť na jeden alebo na všetky tri spomenuté festivaly. Na každom festivale bude strava, ubytovanie a lokálna doprava hradená organizátormi festivalu. Zbory, ktoré budú pozvané na festival v Pekingu a v Kaili budú mať organizátormi hradenú dopravu z Pekingu do Kaili a späť. Zbory, ktoré budú pozvané na festival v Kaili a v Hohhote budú mať taktiež pokryté cestovné náklady z Kaili do Hohhotu organizátormi. Pokiaľ zbory prídu na všetky tri festivaly, budú ich cestovné náklady medzi jednotlivými festivalmi tiež plne hradené organizátormi. Všetky prihlásené zbory si však musia hradiť na vlastné náklady leteckú dopravu do Číny a späť.

Prihlásiť sa je možné do 15. novembra 2019. Súčasťou prihlášky musí byť motivačný list, životopis zboru a dirigenta, kontaktné informácie, linky na nahrávky zboru a názov festivalov v Číne, ktorých sa chcete zúčastniť. Všetky materiály je potrebné poslať na adresu office@ifcm.net. 

Uvažujete nad touto ponukou, no neviete ako na to?
Napíšte nám do redakcie na adresu info@satb.sk. Radi vám pomôžeme! 

Pripravil: satb.sk, originálna správa IFCM 
Foto: chuttersnap on Unsplash

PRIDAJ KOMENTÁR