Do Prahy zavíta jeden z najlepších popových zborov na svete

V Prahe vystúpi známy zbor Perpetuum Jazzile. Zabezpečte si vstupenku už teraz!

Pražský Prague A cappella Festival sa rozhodol pozvať do českej metropoly známu vokálnu skupina Perpetuum Jazzile. Toto teleso patrí v súčasností k celosvetovej špičke a cappella zoskupení. Do povedomia verejnosti sa dostali predovšetkým vďaka ich vynikajúcemu prevedeniu populárnej piesne Africa, ktoré má na YouTube už viac ako 21 miliónov videní.

Perpetuum Jazzile je spevácky zbor zložený z vynikajúcich jazzových a popových spevákov. Zbor bol založený v roku 1983 pod názvom Komorný zbor Gaudeamus. Zbor pravidelne koncertuje po celom svete a ocenenia získal i na viacerých popredných festivaloch ako napr. World Choir Games.

Koncert Perpettum Jazzile sa uskutoční 23. septembra 2020 vo Fore Karlín v Prahe. Na to, aby sa spomínaný koncert uskutočnil je však potrebné zakúpiť si lístky v prvej vlne predpredaju. Pokiaľ sa do 23. decembra 2019 nenazbiera potrebný počet lístkov, koncert sa neuskutoční a peniaze za už zakúpené lístky budú vrátené. Neváhajte preto a kúpte lístky sebe i svojim blízkym na tento výnimočný koncert už teraz.

CHCEM SI KÚPIŤ LÍSTKY
NA PERPETUUM JAZZILE

Pripravil: satb.sk
Foto: Facebook Prague A Cappella Festival

PRIDAJ KOMENTÁR