Rozhodnutie, ktoré môže veľa zmeniť

Prekonať sa a prísť na konkurz do speváckeho zboru mnohým zmenilo život. Niektorí našli v speváckom zbore životných partnerov, iní dobrých priateľov, pomocníkov pri prerábaní bytov, spolubežcov či spoluochutnávačov vína. Aspoň tak je to v speváckom zbore Technik STU.

Spev je forma relaxu, meditácie, uvoľnenia, ale aj sebazáporu, tvrdej práce a dôslednosti. Spievať diela svetových autorov, spolupracovať s uznávanými dirigentmi, orchestrami, spievať v akusticky dokonalých sálach po celom svete, spoznávať nových ľudí, učiť sa nové skladby. To všetko v sebe skrýva slovo – KONKURZ. Priebeh tohto seriózneho aktu sa spevácky zbor Technik STU snaží udržiavať v čo najpríjemnejšej atmosfére. Preto sa záujemcovia najskôr zúčastnia spoločnej zborovej rozcvičky, odbúrajú stres a až potom sa osobne stretnú so zbormajsterkou. Prejdeš, zotrváš a staneš sa súčasťou veľkého diela.
“Baví ma v dnešnej konzumnej dobe pracovať na niečom výnimočnom,” hovorí Petra Torkošová, dirigentka zboru Technik STU. “Najmä s ľuďmi, ktorí sú ochotní svoj voľný čas obetovať spevu, lebo je to niečo, čo ich baví.”

Príďte v januári na konkurz do speváckeho zboru Technik STU a zmeňte svoj život k lepšiemu.

  • Kedy: 16. januára, 20. januára  a 24. januára vždy o 19.00 hod.
  • Kde: V aule B108, budova Stavebnej fakulty STU v Bratislave na ulici Imricha Karvaša 2 (vchod do STU umiestnený oproti zastávke električiek pri NBS)
  • Čo treba spraviť? Prídete a na vrátnici poviete, že idete na zbor
  • Nejaké ďalšie otázky? Radi odpovieme: zbor.technik@gmail.com; +421 914 194 026 alebo sa spýtajte svojich známych, či poznajú niekoho z Techniku
  • Rada na záver: Pred tým ako prídete, tak sa uistite, že ste poslali email s vašim kontaktom aj spolu s informáciou kedy sa chystáte prísť.

Pripravil: Spevácky zbor Technik STU, www.zbortechnik.sk

PRIDAJ KOMENTÁR