Pripravte sa s nami na Vianoce!

Vianoce sa už nepamäti spájajú s obdobím adventu. Ale aký by to bol advent bez adventného kalendára? Preto sme pre vás pripravili ADVENTNÝ KALENDÁR PRE SPEVÁCKE ZBORY.

Až do Vianoc vám každý deň predstavíme na našej stránke jedno dielo pre spevácke zbory s vianočnou tématikou. Náš adventný kalendár bude obsahovať diela rôzneho charakteru a žánru. Prvý týždeň sa zameriame na sakrálnu tvorbu zahraničných skladateľov. Druhý týždeň sa budeme venovať skladbám modernejšieho, resp. popovejšieho charakteru a tretí týždeň bude venovaný vianočnej tvorbe slovenských a českých skladateľov.

Skladby budú určené pre rôzne typy speváckych zborov. Niektoré budú pre detské a mládežnícke zbory, niektoré pre ženské či mužské zbory, iné zase pre miešané zbory alebo a cappela zoskupenia. Každý si v adventnom kalendári nájde to svoje. Ku všetkým skladbám zároveň priložíme aj odkaz na webové stránky, v rámci ktorých si budete môcť zadovážiť notový materiál prezentovaných diel.

Ak nechcete zmeškať ani jeden deň, sledujte nás na našej Facebookovej stránke a na našom Instagrame, kde budeme nové diela zverejňovať. Možno si aj vy vyberiete niečo práve pre váš zbor.

Pripravte sa na Vianoce spolu s nami! Každý deň s novou skladbou.

 

PRIDAJ KOMENTÁR